Ett nytt säljstöd från FordonsData

Bläddra ner för att läsa artikeln!

Ett nytt säljstöd från FordonsData

160912

Under de senaste åren har vi arbetat med framtidens säljstöd för bilåterförsäljare. Vi har plockat det bästa från Bilkalkyl och Kobra II Säljstöd och framför allt lyssnat till våra kunder för att ta fram en ny hybrid av säljstöd. Nu närmar vi oss mållinjen och kan därför våga oss på att glänta lite på locket!

Ett bra system ska innehålla och stödja de funktioner som en säljare behöver för att generera, slutföra och följa upp en affär. Samtidigt är det viktigt att det är lättnavigerat och intuitivt, för att skapa en enkel och smidig vardag.

Säljstödet som lanseras på marknaden under 2017 innehåller bredden i funktionalitet från Kobra II Säljstöd, enkelheten från Bilkalkyl i ett helt nytt och modernt gränssnitt på en framtidssäkrad teknisk plattform och databas. Det nya säljstödet lanseras med namnet Kobra II Säljstöd 10.

En stor fördel med det nya säljstödet är att en säljare kan starta en affär från flera olika scenarios. Det är också lätt och smidigt att söka fram och hitta information om pågående affärer och kunder, vilket underlättar det administrativa arbetet.

Under våren har vi startat 5 pilotinstallationer hos några återförsäljare som nu kör systemet i sitt dagliga arbete. Piloterna rapporterar att de är nöjda över hur snyggt, enkelt och smidigt det är att arbeta med.

Kobra II Säljstöd 10 kommer att erbjudas både integrerat med Kobra II Fordonssystem och andra DMS på marknaden och som helt fristående säljstöd med funktioner som billager, vagnkort och fakturering.

För mer information, kontakta vår marknadsavdelning på marknad@fordonsdata.se