Dashboard på pilot

Bläddra ner för att läsa artikeln!

FordonsData fortsätter att vidareutveckla Kobra II Dashboard. Roger Barrögård på Landrins är testpilot sedan i slutet av januari.

Att använda testpiloter är väldigt viktigt för FordonsData och något som används vid alla större utvecklingsprojekt. Piloterna väljs noggrant ut och Roger Barrögård på Landrins valdes för sin långa erfarenhet av att följa upp verksamheten och för att vi vet att han är duktig på att berätta vad han vill kunna göra. Tillsammans med oss bidrar han till att ta vi kan ta fram en riktigt bra produkt till alla våra kunder.

Som Servicemarknadschef på Landrins arbetar Roger Barrögård dagligen med att mäta och följa upp nyckeltal på sina 8 verkstäder och arbetar sedan tidigare mycket aktivt med att involvera sina chefer och mekaniker i deras personliga siffror. Genom att sätta individuella mål (i siffror) på varje anställd, kan varje person se och själv påverka resultatet.

För honom innebär Kobra II Dashboard nya bättre möjligheter för honom och hans chefer att synliggöra statistiken till medarbetarna och tanken är att redan nu i vår ställa upp storbildskärmar i Västerås och Eskilstuna med Kobra II Dashboard fullt synlig för alla.

– Jag vill få ett driv nerifrån och upp. Jag har en egen rapport som jag tar ut varje dag och som jag skickar ut en gång i månaden. Men med Kobra II Dashboard kan mina medarbetare se detta och agera på detta varje dag, förklarar Roger.

Redan nu kan man beställa grundversionen av Kobra II Dashboard som riktar sig till Verkstäder. Denna version byggs under tiden ut med fler finesser. Under tiden pågår också utveckling av Dashboard för Fordonsförsäljning som beräknas vara klar under kvartal 3 2017.