Applikationskonsult

Som applikationskonsult kommer du att implementera vårt säljstödsystem och på sikt även vårt affärssystem Kobra II. Du kommer vara med och utbilda, utreda och konsultera i systemen, samt hantera helpdeskens andralinje. FordonsData har kunder i hela Sverige och resor ingår i tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst och vårt kontor hittar du i nyrenoverade fräscha lokaler vid World Trade Center i Lund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du har mycket god teknisk datorvana och har erfarenhet av och/eller stort intresse för affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsbranschen och arbetat med säljstödsystem.

I rollen som applikationskonsult kommer du att möta våra kunder i implementations-, konsultations- och utbildningssituationer. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete som att lära ut och/eller utbilda. Du brinner för kundkontakt och drivs av att hjälpa och möta kunden på det sätt som kunden vill bli bemött.

Som person är du utåtriktad, driven, ödmjuk och ihärdig. Du är en noggrann person som motiveras av att nå avslut. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på god förmåga att kunna lyfta blicken och se helheten och värdet av det arbete du utför.

För att förstå och möta kunden på bästa sätt behöver du agera prestigelöst, vara nyfiken och lyhörd samt visa god förståelse för våra kunders utmaningar. God kommunikation är en viktig del av tjänsten samt förmågan att strukturera ditt arbete.