Testare

Som testare kommer du att ingå i ett team bestående av 9 utvecklare som tillsammans arbetar fram lösningar och design för all utveckling inom Windowsplattformen på FordonsData. Avdelningens huvudprodukt är ett säljstödsystem för fordonsbranschen. Tillsammans driver teamet arbetet framåt med hjälp av agila arbetsprocesser så som Scrum och planerar iterativt i sprintar.

Du är intresserad av metodik och arbetssätt inom test och utvecklar gärna detta tillsammans med testledare och andra testare inom företaget. Hos oss kommer du att ta fram testplaner och testfall samt genomföra tester och analysera testresultat.

Tjänsten är en heltidstjänst och vårt kontor hittar du i nyrenoverade fräscha lokaler vid World Trade Center i Lund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/systemutveckling eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med test i agila miljöer och det är meriterande om du har bakgrund som systemutvecklare.

Du har:

  • God kommunikationsförmåga.
  • Kunskap och intresse för ett verksamhetssystems flöde.
  • God förmåga att prioritera och bedöma risker och möjligheter

Som person är du nyfiken, lyhörd och målinriktad. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på god förmåga att kunna lyfta blicken och se helheten och värdet av det arbete du utför. Du är en noggrann person som motiveras av att nå avslut. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap och bidrar till god stämning i gruppen. Du är trygg i dig själv och din kompetens och vågar driva de frågor du brinner och tror på.