Vi söker en engagerad och nyfiken systemutvecklare

I ditt jobb som systemutvecklare kommer du att vara delaktig i alla faser av utvecklingsprocessen, från krav till driftsättning. Språket som vi utvecklar i är i huvudsak COBOL och våra operativsystem är AIX och Windows. Vi arbetar mycket med integrationer och därför söker vi dig som är van att arbeta med interface och transaktionshantering tex. XML.

Detta jobb innebär både förvaltning och utveckling av vårt affärssystem (Kobra II). Du kommer arbeta både i UNIX- och Windowsmiljö. Vi kommer att tillhandahålla utbildning och kunskap inom miljön och våra utvecklingsspråk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datalogi, informatik eller motsvarande. Vi välkomnar både sökande med erfarenheter av andra språk och miljöer än de vi arbetar i, liksom dig som har erfarenhet av miljöer som liknar vår. Det är meriterande att ha programmerat i stora komplexa affärssystem samt om du har erfarenhet av script i Linux/UNIX.

Du har:

  • Goda kunskaper i programmering och problemlösning.
  • Minst 3 års erfarenhet av applikationsutveckling.
  • God kommunikationsförmåga, du kommunicerar effektivt och tydligt i både tal och  skrift.
  • Intresse för ett verksamhetssystems flöde.

Som person är du flexibel, strukturerad, prestigelös och bra på att samarbeta. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på god förmåga att kunna lyfta blicken och se helheten och värdet av det arbete du utför. Du motiveras av att förstå och erbjuda lösningar utifrån kundens behov. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap och kompetens. Du är trygg i dig själv och din kompetens och vågar driva de frågor du brinner och tror på.