Vi söker en Applikationskonsult med erfarenhet inom ekonomi

Är du en driven ekonom med intresse för affärssystem och öppen för att prova något nytt? Gillar du dessutom att ha många kontaktytor och ha en varierad arbetsdag, då kan en konsultroll på FordonsData var ett jobb för dig.

Det händer mycket på FordonsData och framtiden ser positiv ut, både produkter, tjänster, företaget och våra arbetsmetoder utvecklas i rask takt. För rätt person finns det goda möjligheter till långvarig utveckling tillsammans med engagerade och kompetenta kolleger. Varje individs personliga utveckling bidrar till verksamhetens framgång och måluppfyllelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som applikationskonsult hos FordonsData kommer du att implementera och ge utbildning i vårt affärssystem (Kobra II) hos nya kunder, konsultera samt hantera avancerade supportärende till våra befintliga kunder. Du kommer även att arbeta med acceptanstest i samband med utveckling av vårt system. Ditt fokus kommer att ligga på modulerna inom ekonomi och fordonsförsäljning.

Du kommer att ingå i ett större konsultteam där ni tillsammans arbetar nära våra kunder med konsultation och rådgivning för att underlätta deras vardag. Detta sker både på distans och ute hos våra kunder i deras verksamhet som idag finns i hela Sverige. Resor är därför en naturlig del av arbetet. Tjänsten är en heltidstjänst och placerad på vårt huvudkontor i Lund.

Kvalifikationer

Du har en basutbildning inom ekonomi och/eller IT i grunden och därefter ett flertal års arbetserfarenhet inom ekonomi/redovisning, gärna som konsult. Har du dessutom arbetat med IT-relaterade arbetsuppgifter och systemkunnig är det meriterande. Erfarenhet och fallenhet att hålla utbildning och lära upp nya användare är en styrka. En bakgrund inom fordonsbranschen är en fördel, men inget krav.

Personliga egenskaper

Du gillar att lyssna in kunden och sätta dig in i kundens utmaningar och behov, genom en positiv attityd och stor portion av lyhördhet. Som person är du noggrann och ansvarstagande och drivs av att göra kunden nöjd och leverera med hög kvalitet. Du har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt både internt och externt. Du är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta och trivs med att både arbeta i grupp eller självständigt.