Projektledare inom IT

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning inom IT, trivs du med att arbeta nära kunden och drivs du av att komma till avslut? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten

Som projektledare driver du utvecklings- och installationsprojekt i syfte att vidareutveckla vårt affärssystem Kobra II. Projekten drivs både internt och tillsammans med kund och du projektleder ofta flera projekt parallellt. Ditt ansvar omfattar hela projektprocessen, från att skapa projektplan till avslut. Du har kontinuerlig dialog med våra kunder såväl som med våra olika avdelningar. Internt arbetar du med att följa upp och förbättra vår projektprocess- och metodik.

FordonsData har kunder i hela Sverige och resor ingår i tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst och vårt kontor ligger i Lund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom systemvetenskap, datavetenskap, teknik eller företagsekonomi. Du har 3-5 års erfarenhet av att driva projekt inom mjukvaruutveckling. Du har erfarenhet av att jobba i en agil miljö och du trivs med ansvar.

Som person är du strukturerad, drivande och uthållig. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på engagemang, ansvarstagande och god service. För att förstå och möta kunden på bästa sätt behöver du ha en positiv attityd, vara lyhörd samt visa god förståelse för våra kunders utmaningar. Du har mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.