Supportmedarbetare med intresse för affärssystem

Har du ett genuint intresse av IT och affärssystemet, gillar du kundservice och är du en bra teamspelare? Då kommer du att trivas hos oss!

FordonsData Nordic AB är ett IT-företag med lång erfarenhet av utveckling och implementering av vårt eget affärssystem Kobra II för fordonsbranschen. Företaget grundades 1991 och har sedan dess haft en expansiv utveckling och består idag av 105 medarbetare.

Om tjänsten

Du kommer att ta emot inkommande kundärende via telefon, mail och kundwebb gällande vårt affärssystem (Kobra II). Du kommer att supportera våra kunder på egen hand och beroende på ärendets karaktär även eskalera detta vidare till övrig supportorganisation. Tjänsten innebär stort fokus på kundservice och kundtillfredsställelse.  Tjänsten är en heltidstjänst och vårt kontor hittar du i nyrenoverade lokaler i Lund.

Kvalifikationer

Vi söker dig med genuint intresse IT och affärssystem.  Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, affärssystem  eller liknande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med support av affärssystem är det meriterande.

Du har …

  • Mycket god förmåga att felsöka och ”ringa in” kundens behov
  • Starkt driv att göra det lilla extra som får kunden mer än nöjd
  • Hög kommunikationsnivå, du kommunicerar effektivt och tydligt i både tal och skrift
  • Intresse och kunskap för ett verksamhetssystems flöde

Som person är du strukturerad, prestigelös och bra på att samarbeta. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på god förmåga att kunna lyfta blicken och se helheten och värdet av det arbete du utför.

Du motiveras av att nå avslut och se möjligheter. För att förstå och möta kunden på bästa sätt behöver du ha en positiv attityd, vara lyhörd samt visa god förståelse för våra kunders utmaningar.