Vi söker en applikationskonsult

Som applikationskonsult kommer du att implementera vårt affärssystem (Kobra II) hos nya kunder, utbilda, konsultera samt hantera avancerade supportärenden inom servicemarknadsmodulerna. Du kommer även att arbeta med acceptanstest i samband med utveckling av vårt system.

Vi söker dig som har gymnasialutbildning och vi ser det meriterande om du har vidareutbildat dig på universitets-/högskolenivå inom exempelvis systemvetenskap eller logistik.

I rollen som applikationskonsult kommer du att möta våra kunder både i uppstarts-, konsultations- och utbildningssituationer. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av kundkontakt eller tidigare arbetat i en konsultroll.

Det är en fördel om du har erfarenhet av fordonsbranschen med inriktning reservdelar och verkstad. Du har mycket god datorvana och har erfarenhet och/eller stort intresse för affärssystem.

Som person är du strukturerad, prestigelös och bra på att samarbeta. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på engagemang, ansvarstagande och god service. För att förstå och möta kunden på bästa sätt behöver du ha en positiv attityd, vara lyhörd samt visa god förståelse för våra kunders utmaningar. Du har förmågan att kunna lyfta blicken och se helheten.

God kommunikation är en viktig del av tjänsten samt förmågan att strukturera ditt arbete.

FordonsData har kunder i hela Sverige och resor ingår i tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst och vårt kontor ligger i Lund.