A-Day 17/10 2019. Programmet! *

8.00-9.00 Registrering med välkomstfika och mingel

Support-rummet: Under hela dagen kan du få hjälp av vårt ”ambulerande” support-team som finns på plats för att hjälpa dig med konkreta Kobra II-frågor.

9.00 START

FordonsData hälsar välkommen!

9.10, Kobra II i en multibrand-värld

Tomas Holmqvist från Hedin Bil berättar.

10.00, Så använder vi Dashboarden

Christina Carlsen på Förenade Bil är ett viktigt bollplank för nya funktioner och moduler i Kobra II. Med sin långa erfarenhet och kompetens är hon en värdefull testpilot av Kobra II Dashboard. Christina testade den första prototypen och har löpande efterfrågat fler tillägg av mätvärden och analyser. På A-Day 2019 kommer hon att visa oss hur hon använder dashboarden och vilka siffror som hon tycker är viktiga att titta på.

10.45 Kaffepaus med informella diskussioner

11.15, Kampanjer som driver resultat

I rollen som marknadsansvarig på Mobility Motors arbetar Anders mycket med kampanjer. Genom att göra uttag med kampanjmodulen i Kobra II i kombination med e-postverktyget LifeVision skapar han kampanjer som driver resultat. På A-Day 2019 visar han oss exempel på kampanjer han gjort och hur han följer upp och bearbetar kunderna.

11.45-12.30 Lunch

12.30-14.00, Välj mellan 3 olika spår

Spår 1: Rundvandring med demostationer
För dig som är nyfiken på vilka vi är som arbetar med Kobra II och hur vi arbetar med utveckling mm.. Träffa avdelningschefer och utvecklare och hör om vår utvecklingsprocess. Se demonstrationer av Kobra II Dashboard, digital signering, provkörningsappen mm.

Spår 2: Programråd

För dig som vill vara med och påverka vilken utveckling som FordonsData gör. Vi presenterar kommande utveckling och tillsammans i gruppen diskuterar vi vad du som kund tycker är viktigt.

Spår 3: Kobra II Ekonomi/Fordon: Nyheter och bra funktioner
Ett spår för dig som arbetar som ekonom eller fordonsadministratör. Vi visar ett axplock av bra funktioner i Kobra II med fokus på Fordon- och Ekonomimodulerna. (Mer info kommer.)

14.00, Mät det som avgör! (Key Note Speaker)

Hur sätter vi betydelsefulla mål redan från första början och hur arbetar vi sedan effektivt för att uppnå dessa? Denna miniföreläsningen handlar om vikten att skapa ett gemensamt ”mind-set”, struktur/process för att ena alla i verksamheten mot gemensamma mål (inkl. rätt KPI-er) och ett effektivt arbetssätt. Carl-Johan Asplund, docent på Lunds tekniska Högskola visar på några ”verktyg” och case från verkligheten.

15.00 Kort bensträckare, fylla på kaffe

15.15, Data som ökar affären

Vroom förser bilbranschen med viktig statistik och analyser. Deras siffror kan vara underlag för viktiga större beslut eller fungera som leads för ökad försäljning. På A-Day 2019 ger oss Bertil Abrahamsson, vd på Vroom, både siffror, analys och inspirerar till olika användningsområden för all denna data!

16.00-16.30, Framtidsspaning med produktavdelningen

Carl Björnberg är produktchef på FordonsData. Han och hans team driver utvecklingen av Kobra II.

16.30, Vi avrundar dagen