"Jag vill att våra användare ska tycka så bra om våra system att det inte finns något alternativ. De ska vara våra bästa fans helt enkelt."

Daniel Liljebladh

Några gånger per år samlas generalagenter och återförsäljare till möte med FordonsData.

Vår användarförening är en viktig del i vår produktutveckling. Föreningen ger oss värdefull kunskap om branschens utveckling, krav på funktionalitet och framtida systemkrav, vilket hjälper oss att planera och prioritera utvecklingen av våra system.

I föreningen sitter personer inom Dealer Development, IT-ansvariga och företrädare gentemot leverantörer av återförsäljarsystem, men även aktiva slutanvändare av våra system.

Hur duktig användare du än är, stöter du ibland på något du behöver få hjälp med.

Därför erbjuder vi support på våra systemlösningar och installationer. I vår support i Lund sitter välutbildad personal: personer med lång branscherfarenhet, systemvetare, civil- och redovisningsekonomer och tekniker som är duktiga problemlösare.

Vår styrka är att vi är många på plats samtidigt och att vi tillsammans har många olika kompetenser att hjälpa dig med ditt problem. Genom att vi registrerar ditt ärende får du återkoppling och kan följa ditt ärende från anmälan till löst ärende.