Medaljer, ära och berömmelse

november 15, 2019

Vad är väl en medalj? Är det bara en metallbit på ett snöre? Eller är det ett sätt att säga att ”vi ser dig”. Att säga tack för hårt arbete. Oavsett form på uppskattningen, så betyder det mycket för personen eller företaget som får priset.

Igår firade vi på Motorgalan 2019, med hundratals duktiga yrkesmänniskor som blivit nominerade i olika kategorier. Med en sak gemensamt – att de brinner för sitt jobb och vill göra sitt yttersta. Nominerade till tävlingen av kollegorna, chefen eller kunderna.

Och däri ligger också en storhet. Att det finns andra som ser och värdesätter insatsen. Som förstår vad dessa individer betyder för företagets framtid. Som förstår att utan dessa engagerade medarbetare skulle företaget inte gå lika bra eller ha lika stor framgång. Och som inte bara ser, utan förstår att lyfta denna insats och visa den för resten av världen.

När våra vinnare vaknade upp till en ny dag idag så var det vardag som vanligt, men med en stor skillnad. Deras framtid kommer inte att vara densamma. Kanske betyder vinsten att de får bättre lön, mer utbildning eller en ny karriär? Att de känner arbetsglädje och stannar längre på sitt jobb? Eller att de får en bättre självkänsla och självförtroende som gör att de gör ett ännu bättre arbete framöver. Då är vinnaren i förlängningen inte bara dessa personer, utan också deras arbetsgivare och kunder.

FordonsData avrundar nu årets arbete med tävlingen och önskar alla nominerade, våra duktiga finalister Andreas och Mustafa och vinnaren Erik varmt lycka till i framtiden. Tack för att vi med våra system Kobra II Säljstöd och Bilkalkyl får hjälpa er att bli det bästa ni kan bli och vara en del av er vardag som bilsäljare.

Hälsningar

Vi på FordonsData